2017. szeptember 4., hétfő

Death's Muse: 1. rész: Az új sulim



A nevem Sharon May Gray. Sokan csak Mayának hívnak.
Általános után, felvettek a Szt. Magdolna leány gimnázium- és kollégiumba. Rémisztő egy hely. Az órákat apácák tartják. A felsősök avval viccelődnek, amikor megkezded itt a tanulmányaidat, akkor még a fiúkhoz vonzódsz. Ebben a suliban négy éven át mossák az agyad, s mire leérettségizel, leszbikusként élheted tovább a csodaszép életed.
Nyugi, azért annyira nem vészes a helyzet. A város maga a káosz. Prostitúció, drog, és még sok más negatív dolog jellemzi. Egyedül a suli itt a legtisztább a hely. Illetve idézőjelesen. Lássuk mi is folyik itt, a falakon belül…



A tipikus napi témához tartozik a divat, a leárazás, na meg a szex: kivel veszítetted el, eddig hányszor csináltad, milyen pózban és ebből mennyit ismersz... Amit minden szecskának már az első napon tudnia kell:

1. Kopogás nélkül ne lépj be egy szobába, még akkor se, ha te ott laksz. Oka: Sose tudhatod, mikor folyik odabent privát szex tanfolyam.

2. Ha a nemi életedről faggatnak, számolj azzal, arról másnap már mindenki tudni fog. Itt a titoktartás nem létezik.

3. Az apácák, szigorúak. Ha ki akarsz ruccanni, jobban jársz, ha nem buksz le. Mi a büntetés? Hát az a gyónással kezdődik, a folytatás pedig maga a „pokoljárás”. A divatot csak szóban ismerik az itteni csajok. Az ügyesebbek csinosan, kifestve szöknek ki pasizni. Az egyenruha viselése pedig kötelező. Micsoda elnyomás... Tilos a piercing, a tetoválás, továbbá a cigizés és az alkoholfogyasztás. Avagy minden, ami káros. Még jó hogy nem borotválják le tar kopaszra, azokat a csajszikat, akik színes hajjal „vadulnak” ebben a bentlakásos középiskolában.



Minden gimnáziumban vannak csoportok. Ahogy itt is. Sorolom:


1. A szüzek gyülekezete: Ők köpik, fújják oda-vissza a bibliát. Házasság előtt a szex szigorúan tabu. Továbbá nagyon stréberek.




2. A ribik: A színes körmükről és a több kiló sminkjükről ismertek. Ők a suli igazi szabaduló művészei. Ahogy mondani szokták: „A jó szexért bármit.”



Van egy harmadik csoport is. Ide tartoznak például a különböző zene stílust képviselő egyének: emók, punkok, rockerek, metálosok... stb. Azért alkotnak egy csoportot, mert velük mindig gond van. Ők a hármas számú csoport: a bajkeverők. Állandóan lázadnak a rendszer ellen.



Én mindjárt az első nap, pont a legutóbbi csoportnak lettem a tagja. Ciki vagy sem, nem önszántamból. Egy emós beütésű csajszi szobájában kaptam helyet, ebben a börtönben.



Akárhányszor belenézek a tükörbe, mindig azzal a ténnyel szembesülök, hogy én totál átlagosan nézek ki hozzájuk képest. Nekem a szüzek gyülekezetében lenne a helyem. Bár, itt se rossz. De azért igyekszem köztük önmagam maradni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése